Offerte of advies nodig?

Vul onderstaand formulier in en onze specialisten zullen binnen één werkdag contact met je opnemen.

  • Vakkundige montage door STEK-gecertificeerde monteurs

  • Binnen 3 weken geplaatst

  • Keuze uit diverse aircomerken in iedere prijsklasse

  • Bij ons krijgt je 5 jaar fabrieksgarantie op de airco

Rick de GraafRick de Graaf
10:32 17 Feb 23
Split airco met 2 binnen units. Perfect geplaatst. Handige monteurs en na de tijd de rommel opgeruimd en alles netjes achtergelaten. En ook nog eens de goedkoopste in de regio. 5 sterren, ga zo door
Nicole FunkeNicole Funke
11:57 14 Dec 22
Zeer prettig bedrijf, vriendelijk en kundig personeel.Namen alle tijd tijdens intake-gesprek om de beste plaatsing van de binnen- en buiten unit te bespreken. Goede en snelle leveringAlles is netjes afgewerkt en functioneert prima. Kortom, goede kwaliteit en betrouwbaar bedrijf.
Wim De WitWim De Wit
16:38 28 Oct 22
Onze ervaringen met dit bedrijf zijn erg positief. Goed advies, heldere offerte met concurrerende prijzen. Airco's konden binnen enkele weken geplaatst worden waarbij de heren (Robin en Purry) niets te veel was. Reageren snel op enkele vragen n.a.v. de ontvangen offerte. Werken snel en nauwkeurig en zijn erg prettig in de omgang. Wij kunnen dit bedrijf iedereen aanraden!
js_loader

RW Airconditioning

RW Airconditioning is uw specialist binnen klimaatbeheersing uit Zwolle. Bij RW werken wij uitsluitend met eigen monteurs (STEK-gecertificeerd). Zo bent u bij ons altijd verzekerd van de beste service en kwaliteit.

Een comfortabele, gezonde en duurzame toekomst

Het hoofd koel houden in de zomer, en tegelijkertijd duurzamer verwarmen in de winter? Het kan met een airco! Naast een aangenaam klimaat zijn onze moderne airconditionings-units ook zeer goed in het zuiveren van uw lucht. Zo filteren ze de stofdeeltjes hebben ze ook een ontvochtende werking op de lucht, beter voor de longen dus!