Airco kopen met installatie in Meppel

Wil jij een airco kopen met installatie in Meppel? Dan ben je bij RW-Airconditioning aan het juiste adres! Wij zitten gevestigd in Zwolle, dus jij bent verzekerd van een snelle levering en service. Bekijk het aanbod van de verschillende airco’s snel in onze webshop.

Waarschijnlijk denk je bij een airco in eerste instantie aan een aangename koelte op warme dagen, toch is dat niet het enige wat een airco kan. Want met een airco wordt de lucht in een ruimte geconditioneerd, dus in een perfecte staat gebracht. Jouw airco kan koelen als het te warm is, maar ook verwarmen als het te koud is. Bovendien zuivert een airco de lucht van stofdeeltjes en zorgt hij voor de ontvochtiging van een de benauwde, klamme lucht. Zo comfortabel is een airco.

Airconditioning airco

Airco

Hoeveel kW / BTU airco heb ik nodig?

Voordat je een airco gaat kopen, moet je eerst weten hoeveel koelcapaciteit(kW / BTU) airco je nodig hebt. Je kunt gemakkelijk de koelcapaciteit van jouw airco berekenen met behulp van 3 stappen. Met behulp van deze 3 stappen kun je dit zelf berekenen.

Installatie van jouw airco

Op zoek naar een airco inclusief installatie? Daar zorgen de STEK-gecertificeerde monteurs van RW-Airconditioning voor! Bij een montage verzorgen wij alle montagematerialen en een nette afwerking. Daarnaast houden de monteurs een administratie bij van uw installatie, zodat u verzekerd bent van uw fabrieksgarantie.

Wil je graag meer weten over de montage voorwaarden? Klik dan hier.