Werken bij RW-Airconditioning

Wilt u ook graag onderdeel uitmaken van ons leuke team? Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerd personeel!

 

Administratief medewerker (technisch)

Dit jonge bedrijf zit gevestigd in Zwolle is op zoek naar een Sales / Planning supportmedewerker met technisch inzicht.

Onze klanten helpen is een heel proces: adviseren, verkopen en plannen. Lijkt het jou gaaf om onze klanten perfect te helpen er koeltjes bij te zitten in de zomer? Dan is dit jouw baan!

Voldoe je aan de volgende voorwaarden:

 • Je bent klantvriendelijk en vindt het leuk onze klanten te adviseren en helpen.
 • Je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift.
 • Je bent een échte aanpakker en neemt jouw verantwoordelijkheden binnen het bedrijf serieus op.
 • Je kan goed zelfstandig werken.
 • Ervaring met airconditioninginstallaties is niet verplicht, maar technisch inzicht wel. Daarnaast lijkt het jou leuk om meer over dit onderwerp te leren.
 • Je neemt graag de kartrekkers rol op je en pakt de uitdaging aan om samen met je collega’s onze klanten zo goed mogelijk te helpen en het bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

IN HET KORT

Bij RW-Airconditioning is je dag nooit saai naast de dagelijkse administratieve werkzaamheden ben je het eerste aanspreekpunt van ons team en bestaat je dag onder andere uit de volgende werkzaamheden:

 • E-mails en telefoon beantwoorden.
 • Simpele support vragen beantwoorden.
 • Aanspreekpunt voor de monteurs.
 • Planning van installaties.
 • Het huren en boeken van groot materieel zoals o.a. hoogwerkers.
 • Controle op de inkomende betalingen.
 • Eerst aanspreekpunt voor de bedrijven waar we mee samenwerken.
 • Dagelijkse administratie zoals: facturen, betalingen, en inkoop/verkoop.

EEN DAG MET ONS IN JOUW LEVEN
Als Sales / Planning supportmedewerker adviseer je onze klanten op een deskundige en eerlijke manier en help je hen bij het realiseren van een airco installatie. Daarna zorg jij voor de juiste afhandeling en de planning.

Hoe je dag eruit zou kunnen zien:

Je start je dag met het aanzetten van de telefoon en het bijwerken van de mailbox. Klanten die geïnteresseerd zijn, heb je contact mee en stuur je een offerte. Door de juiste vragen te stellen, help je de klant bij het maken van de juiste keuzes. Met jouw technische inzicht kan jij goed met een klant zijn/haar woonsituatie bespreken en je leert bij ons welke airco bij welke situatie past en welke technische drempels je eventueel tegen kan komen bij een installatie. Klanten adviseer je per telefoon en e-mail en gespecialiseerde vragen overleg je met de monteurs. Klanten die akkoord gaan met de offerte zet je in de planning en verstuur je de factuur. Tussendoor word je soms gebeld door een monteur om een factuur aan te passen. Je controleert van afgeronde klanten of de factuur is betaald en heb je een laatste contact moment om alles af te ronden. Tenslotte zorg jij wekelijks dat de planning wordt gedeeld met de monteurs.

WAT VERDER BELANGRIJK IS

Als je in deze rol bij ons aan de slag gaat dan kan je o.a. het volgende van ons verwachten:

Wij zijn trots op onze informele, open werksfeer waarin jouw mening telt. Wij denken graag mee met de privésituatie van onze medewerkers, waardoor flexibiliteit in werkuren mogelijk is. Ten slotte is bij ons altijd ruimte voor gemotiveerde medewerkers om constant te ontwikkelen en door te groeien binnen het bedrijf.

Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf in deze rol? Fantastisch! Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet. Heb je vragen? Twijfel niet om contact met ons op te nemen.