Garantievoorwaarden

Fabrieksgarantie LG en Mitsubishi

5 jaar op alle onderdelen (LG geeft daarnaast ook 10 jaar garantie op de compressor).

“Bij LG is kwaliteit top of mind. Wij testen en keuren onze producten voor ze de fabriek verlaten. Zo kunnen wij bedrijfszekerheid en een lange levensduur van onze LG-systemen verzekeren. Doordat wij overtuigd zijn van de kwaliteit van onze producten, geven wij op alle onderdelen 5 jaar garantie voor de gehele Nederlandse markt.”

Fabrieksgarantie Maxicool en Tosot

3 jaar fabrieksgarantie op alle onderdelen en de compressor.

Garantie RW-Airconditioning

Wij bieden standaard 2 jaar garantie op de montage en jouw airconditioning. Als er binnen 2 jaar een probleem ontstaat, gaan wij dit kosteloos oplossen (mits er gebreken of storingen ontstaan door ondeskundige of zorgeloze behandeling van de klant).

Dus mogen er problemen ontstaan na onze garantie (2 jaar), maar wel binnen de fabrieksgarantie, dan kunnen wij de onderdelen alsnog kosteloos voor u bestellen. U kunt dit onderdeel door ons laten vervangen of door een andere gecertificeerde monteur. Wij berekenen een uurtarief (€ 55,- per uur) en voorrijkosten als u buiten Zwolle woont.

Gecertificeerd bedrijf

De monteurs van RW-Airconditioning zijn STEK/BRL200 gecertificeerd en zijn in het bezit van VCA. Daarnaast is RW-Airconditioning in het bezit van een F-Gassen/BRL100 bedrijfscertificering van Bureau Veritas. Hiermee voldoet RW-Airconditioning aan Europese wetgeving (F-gassen verordening).

Let op!
De gebruiker van een airco is verantwoordelijk voor uitvoering van de werkzaamheden door gecertificeerd personeel en gecertificeerde bedrijven. Wordt een airco zonder de juiste certificaten geïnstalleerd, dan vervalt de fabrieksgarantie van jouw airco.

Als jij wilt controleren of een bedrijf over een certificaat beschikt dat voldoet aan de F-gassenverordening, dan kun je het online-bedrijvenregister raadplegen.