Offerte of Advies Nodig?

  • Ruime keuze uit ons brede assortiment: Mitsubishi, LG, Haier en andere topmerken

  • Snel geregeld: Ontvang een offerte binnen 24 uur en geniet al binnen 3 weken van jouw nieuwe airco!

  • Bij ons krijg je 5 jaar fabrieksgarantie op de airco

  • Advies op maat door een ervaren monteur

Airco montage Zwolle
Tim Gruben
Tim Gruben
2023-07-21
Vanochtend is er op onze slaapkamer een airco geplaatst door RW-Airconditioning. Erg tevreden over het soepele proces van aanschaf tot installatie. Complimenten aan de sociale monteurs die erg netjes en vakbekwaam te werk gingen. Zeker een aanrader!
Bert Games
Bert Games
2023-07-07
goede communicatie, klantvriendelijk,snele service, mooi en goed aan gelegd precies zoals had beschreven hoe ik het wauw hebben.zeker aan te raden. 10/10
mick de vries
mick de vries
2023-06-30
Goede service!!
Dick van N.
Dick van N.
2023-06-24
Alles goed verlopen, prettige mensen. Net als vorig jaar prima ervaring mee.
Jasper Jansen
Jasper Jansen
2023-06-19
Een bedrijf met no nonsense, ze doen wat ze zeggen. Vanaf het eerste tot het laatste moment zijn ze erg betrokken bij de klant, denken goed mee en geven verschillende adviezen met marktconforme prijzen. Montage is erg netjes uitgevoerd, monteurs kwamen op tijd en werken erg netjes. In gebruik name verliep ook soepel met een eenvoudige uitleg. Wij zijn erg tevreden en raden dit bedrijf zeker aan.
Erik Jongman
Erik Jongman
2023-06-07
Erg fijn bedrijf om een airco te kopen. Mensen zijn vriendelijk en komen afspraken na. Het plaatsen ging zeer spoedig en vakkundig. Blij dat wij onze Mitsubishi MHI 5 kW bij dit bedrijf hebben aangeschaft en hebben laten installeren. RW Airconditioning hartelijke dank voor de fijne samenwerking.
Thale Westebring
Thale Westebring
2023-06-02
Prima geïnstalleerd, scherpe prijs. Netjes en nauwkeurig gewerkt

RW Airconditioning

RW Airconditioning is uw specialist binnen klimaatbeheersing uit Zwolle. Bij RW werken wij uitsluitend met eigen monteurs (STEK-gecertificeerd). Zo bent u bij ons altijd verzekerd van de beste service en kwaliteit.

Een comfortabele, gezonde en duurzame toekomst

Het hoofd koel houden in de zomer, en tegelijkertijd duurzamer verwarmen in de winter? Het kan met een airco! Naast een aangenaam klimaat zijn onze moderne airconditionings-units ook zeer goed in het zuiveren van uw lucht. Zo filteren ze de stofdeeltjes hebben ze ook een ontvochtende werking op de lucht, beter voor de longen dus!