Onderhoud Actie 2023 RW Airconditioning

Op deze pagina vind u meer informatie over “Onderhoud Actie 2023”.

Onderhoud Airco: Waarom belangrijk? & zo kun je het gratis krijgen!

Wij hopen dat je nog steeds volop geniet van jouw aircosysteem van RW Airconditioning!

Om ervoor te zorgen dat je airco altijd goed blijft werken, is het belangrijk om hem op tijd te laten nakijken. Onderhoud verlengt niet alleen de levensduur van je airco, maar is ook belangrijk voor de fabrieksgarantie.

Tijdens een onderhoudsbeurt controleren wij diverse onderdelen van je aircosysteem om zo eventuele toekomstige problemen te voorkomen. Benieuwd wat een beurt precies inhoudt? Dat lees je op: rw-airconditioning.nl/onderhoud-airco/

Gratis onderhoudsbeurt t.w.v €150,- krijgen?

We hebben geweldig nieuws: Jij kunt nu GRATIS een onderhoudsbeurt verdienen!

Dit is hoe het werkt:

  1. Verwijs vrienden, familie of collega’s naar RW Airconditioning.
  2. Zorg ervoor dat ze jouw naam noemen wanneer ze contact met ons opnemen of een offerte aanvragen.
  3. Als een door jou doorverwezen persoon een systeem bij ons aanschaft en laat installeren, ontvang je een GRATIS onderhoudsbeurt ter waarde van €150!

Heb je iemand in gedachten? Laat het ons weten! Of vertel hen direct contact met ons op te nemen. Wij zorgen voor de rest!

Bedankt dat je voor RW Airconditioning hebt gekozen. Samen bouwen we aan een comfortabele en efficiënte toekomst!

 


* Voorwaarden Onderhoud Actie 2023:
1. De gratis onderhoudsbeurt kunt u aanvragen via: https://www.rw-airconditioning.nl/onderhoud-airco/. Geef in uw aanvraag door welke klant u heeft aangedragen.
2. Per aangedragen klant kan maximaal één bestaande klant gebruik maken van de actie. Degene die zich als eerste meldt mag deelnemen aan de actie.
3. Gratis onderhoud kan pas uitgevoerd worden nadat de aangedragen klant de opdracht uitgevoerd en betaald heeft. U mag de aanvraag al wel eerder indienen.
4. Aangedragen klanten moet minimaal één airconditioning met installatie afnemen.
5. Klanten met een onderhoudscontract kunnen ook meedoen aan de actie waarbij ze éénmalig een gratis onderhoudsbeurt krijgen voor één airconditioning ter waarde van het contract.
6. Als u verder woont dan 30km vanaf Energieweg 1 te Zwolle worden voorrijkosten doorberekend bij uitvoeren van gratis onderhoud.
7. Deze actie is alleen geldig voor klanten van RW-Airconditioning en een gratis onderhoud aanvraag kunt u indienen tot: 01-01-2024.