Airconditioning incl. montage omgeving Zwolle

Ben jij op zoek naar een airconditioning inclusief montage in de omgeving van Zwolle? Dan ben je bij RW Airconditoning aan het goede adres! Wij zitten gevestigd in Zwolle, dus jij bent verzekerd van een snelle levering en service zonder voorrijkosten. Bekijk het aanbod van de verschillende airconditionings snel in onze webshop.

Waarschijnlijk denk je bij een airconditioning in eerste instantie aan een aangename koelte op warme dagen, toch is dat niet het enige wat een airconditioning kan. Want met een airconditioning wordt de lucht in een ruimte geconditioneerd, dus in een perfecte staat gebracht. Jouw airconditioning kan koelen als het te warm is, maar ook verwarmen als het te koud is. Bovendien zuivert een airconditioning de lucht van stofdeeltjes en zorgt hij voor de ontvochtiging van een de benauwde, klamme lucht. Zo comfortabel is een airconditioning.

Airconditioning

Airconditioning

Hoeveel kW / BTU airconditioning heb ik nodig?

Voordat je een airconditioning gaat kopen, moet je eerst weten hoeveel koelcapaciteit(kW / BTU) airconditioning je nodig hebt. Je kunt gemakkelijk de koelcapaciteit van jouw airconditioning berekenen met behulp van 3 stappen. Met behulp van deze 3 stappen kun je dit zelf berekenen.

Montage van uw airconditioning

Bij een standaard montage worden de binnen- en buitenunit geplaatst en de buitenunit is inclusief wandbeugels. Daarnaast zit bij de standaard montage ook koelleiding tot maximaal vier meter en deze wordt afgewerkt met montagekanalen/afwerkgoten. Ten slotte krijgt u ook altijd een gebruiksinstructie bij oplevering van de installatie.

Wil je graag meer weten over de montage voorwaarden? Klik dan hier.